حلواي مجلسي
مواد لازم :
آرد دو ليوان
شکر دو ليوان
آب.يک ليوان
روغن مايع.نصف ليوان
روغن جامد لادن طلايي.2 قاشق غذا خوري
پودر هل، پودر زعفران و پودر دارچين
طرز تهيه :
ابتدا شربت حلوا را درست کنيد .
يک ليوان آب و دو ليوان شکر را روي حرارت قرار دهيد تا شکر حل شود. همين حد کافي است و احتياجي نيست که شکر قوام بيايد. سپس گاز را خاموش کرده و گلاب و زعفران را اضافه کرده و بگذاريد تا خنک شود.
حالا آرد را الک کرده و شروع به تفت دادن کنيد. به اين ترتيب که آرد را داخل يک تابه يا قابلمه بزرگ ريخته و تفت دهيد تا جايي که رنگ آرد تغيير کرده و بوي خامي آن گرفته شود. بعد روغن مايع و جامد را اضافه نماييد. من به جاي 2 قاشق غذاخوري روغن جامد، يک قاشق روغن جامد و يک قاشق کره اضافه کردم. روغن جامد براي پوک شدن حلواست، کره براي طعم حلوا و روغن مايع براي براق شدن حلوا مي باشد.
من از هر سه آنها استفاده کردم. حال آرد را داخل روغن تفت داده تا رنگ مورد علاقه شما به دست آيد. برخي حلوا را تيره تر و برخي روشن تر و زعفراني تر مي پسندند. من روشن تر برداشتم. پس از کامل شدن تفت، پودر دارچين، پودر هل را اضافه کرده و باز کمي تفت دهيد و حال شربت آماده شده را اضافه نماييد. دقت کنيد که دستتان نسوزد چون در اين هنگام بخار زيادي از حلوا بلند مي شود. بعد سريع هم بزنيد. اشکالي ندارد که در ابتدا حلوا گوله گوله شود چون طبيعي بوده و بعد درست مي شود. شما همينطور به هم زدن ادامه دهيد تا حلوا به غلظت مورد علاقه تان برسد. حال شعله را خاموش کرده و حلوا را داخل قابلمه به خوبي تکان دهيد. اين کار باعث مي شود که حلواي شما کاملا يکدست شود. سپس داغ داغ داخل ظرف مورد نظر ريخته و بگذاريد خنک شده و از قالب برگردانيد.
نوش جان
آدرس کانال آموزشي دسرشيک: https://telegram.me/desershik1 همچنين براي مشاهده ليست قيمت و نمونه کارها مي توانيد به کانال ويترين دسرشيک
https://telegram.me/desershikvitrin
تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي
براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد:
0912-2475856
درباره این سایت