كرم چيز هلو
مواد لازم :
پودر ژله هلو. دو بسته
خامه صبحانه. 200 گرم
پنير ماسكارپونه. 200 گرم
طرز تهيه :
ابتدا يك بسته پودر ژله را با يك و نيم ليوان آب جوش روى حرارت حل كنيد و داخل يك ظرف بريزيد و اجازه دهيد خودش را بگيرد .
سپس يك بسته ديگر پودر ژله را با يك ليوان آب جوش حل كنيد و اجازه دهيد خنك شود.
حال پنير و خامه را با همزن كاملا بزنيد تا يكدست شود ، سپس ژله خنك شده را به آن اضافه كنيد، نيمى از قالب را كرم بريزيد ر اجازه دهيد كمى خودش را بگيريد، سپس از ژله بسته شده ابتدايى كاتر بزنيد و روى كرم قرار دهيد و روى ژله مغزى را هم با كرم بپوشانيد و اجازه دهيد كاملا خودش را بگيرد .
بعد از 4 ساعت استراحت در يخچال از قالب خارج كنيد و با خامه فرم گرفته و ميوه تزيين كنيد.
چند نكته:
1 ) از هر پودر ژله اى ميتوانيد استفاده كنيد( موز ، پرتقال، توت فرنگى.)
2) دسر را با ميوه متناسب ژله تزيين كنيد، ولى من هلو در اين فصل پيدا نكردم.
3 ) استراحت بيشتر باعث ميشود دسر راحت تر از قالب خارج شود.
آدرس کانال آموزشي دسرشيک:
https://telegram.me/desershik1
همچنين براي مشاهده ليست قيمت و نمونه کارها مي توانيد به کانال ويترين دسرشيک مراجعه فرماييد:
https://telegram.me/desershikvitrin
تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي
براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد:
0912-2475856
درباره این سایت