مرباي پوست پسته تازه
مواد لازم:
پوست پسته 250 گرم
شکر. 300 گرم
عرق هل يا گلاب .کمي
خلال پسته. 1/2 پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا پوست پسته ها را تميز ميشوييم و حدود 3 ساعت داخل آب سرد قرار ميدهيم.
بعد از 3 ساعت آنها را داخل يک ظرف آب در حال جوش ميريزيم و بعد از 7 دقيقه پوست پسته ها را آبکش ميکنيم و دوباره 10 دقيقه آنها را داخل آب سرد ريخته.اينکار را 3 بار تکرار کنيد.
آب و شکر را داخل يک ظرف ريخته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا آرام آرام شروع به غليظ شدن کند.
بعداز 20 دقيقه پوست پسته را اضافه کرده اجازه دهيد حدود 50 دقيقه آرام بجوشد تا پخته شود.
10 دقيقه قبل از خاموش کردن، عرق هل يا گلاب و کمي زعفران دم کرده را اضافه کنيد.
در پايان آبليمورا اضافه کنيد تا از شکرک زدن مربا جلوگيري کند.
خلال پسته هارا اضافه ميکنيم، مربا را بعداز رسيدن به غلظت کافي ازروي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا سرد شود.
نکات*: ميتوانيد از پودر هل نيز استفاده کنيد، ولي به نظر من عطر اين مربا احتياجي به آنها ندارد. در کل سليقه ايست.*اضافهکردن خلال پسته به مربا به دلخواه است. ميتوانيد خلال پسته را حذف کنيد.
نوش جان
آدرس کانال آموزشي دسرشيک :
https://telegram.me/desershik1 تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره زير تماس حاصل فرماييد: 0912-2475856
درباره این سایت