سلام به همگي چه ميکنيد بااين آلودگي؟سرم درد ميکنه
اسم کوفته کهمياد آدم ناخودآگاه ياد مامان بزرگا ميفته
ولي واقعا آسونتر از اين حرفاس.دست بکار بشيد و ي کوفته جانانه درست کنيد.
البته که کوفته هاي من انگشت کوچيکه ي، کوفته هاي تبريزيهاي مهربون نميشه ولي به بزرگي خودشوببخشن.
اينم دستورش:
مواد لازم:
(گوشت چرخ کرده مخلوط 500 گرم برنج 1 پيمانه)
لپه1/2 پيمانه، نمک، فلفل، زردچوبه ادويه به ميزان لازم
پياز داغ
سبزي معطر و خورد کرده (نعنا ، جعفري، تره و شويد، ترخون و مرزه)
تخم مرغ 1 عدد
زعفران حل کرده1 قاشق چايخوري
آلوبخاراي خيس کرده200 گرم
موادلازم براي تهيه سس کوفته:
روغن 3 قاشق سوپ خوري
پياز داغ دو قاشق سوپ خوري
پوره ي گوجه فرنگي 3 ليوان
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
آب به ميزان لازم
طرزتهيه:
گوشت را همراه با پياز رنده شده که آب آنرا کاملا گرفته ايد و نمک، فلفل، زردچوبه وادويه، کاملا ورز دهيد تا چسبندگي پيداکند.
برنج را باکمي نمک و زردچوبه يا آبکش کنيد يا دمي ومادامي که آب آن کشيده شد،از روي حرارت برداريد.
لپه را بپزيد و آنرا کمي بکوبيد، و برنج راهم به آن اضافه کنيد و کاملا ورز دهيد.
سبزي و زرده تخممرغ را هم اضافه کنيد و به ورز دادن ادامه دهيد.
برنج و لپه را به گوشت ورز داده اضافه کنيد وبه ورز دادن ادامه دهيد.
ورز دادن ازترک خوردن کوفته جلوگيري ميکند.
اينک از مواد کوفته، هربار به اندازه يک پرتقال برداريد و در ميان آن گردو،آلو، پياز داغ و زرشک قرار دهيد.
پس از اتمام کار، شعله راملايم کنيد و در قابلمه رانيمه بازبگذاريد و به مدت تقريبي يک ساعت بپزيد.
روش تهيه سس کوفته:
در قابلمه مناسبي، پياز داغ را همراه با رب گوجه فرنگي درروغن تفت دهيد و آب را بيفزائيد.قدري فلفل و زردچوبه به آن بيفزائيد.
زعفران دم کرده، کمي سبزي کوفته و کمي برنج هم اضافه کنيد و پس ازآن که آب کاملا جوشيد، سس آماده است.
يادآوري: يادتان باشد که آب، بايد روي تمام کوفته ها را بپوشاند.
نوش جان
آدرس کانال آموزشي دسرشيک :
https://telegram.me/desershik1
تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي
براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره زير تماس حاصل فرماييد:
0912-2475856
درباره این سایت