باقالى پلو با ماهيچه
مواد لازم :
ماهيچه گوسفندى. دو عدد
پياز. 4 عدد بزرگ
سير 4 حبه
نمك،فلفل،زردچوبه،پودر پياز، چوب دارچين
كره و روغن
مواد لازم براى باقالى پلو:
برنج. 3 پيمانه
شويد خورد شده. 2 پيمانه
شويد خشك. كمى
باقالى سبز. 500 گرم
طرز تهيه:
ابتدا ماهيچه ها رو داخل كمى كره و روغن ، با كمى زردچوبه خوب تفت دهيد.
سپس پياز فراوان خورد كنيد و ماهيچه ها را روى پياز ها چيده، چند حبه سير( فلفل، زردچوبه، پودر پياز ،كمى پودر زعفران و يك عدد چوب دارچين اضافه كرده و درب قابلمه رو بزاريد اجازه دهيد ماهيچه ها حدودا 4 ساعت با حرارت آرام باآب پياز پخته شوند( اصلا آب اضافه نكنيد) .
در اين حين دو بار ماهيچه ها را آرام جابه جا كنيد .
بعد از 4 ساعت زعفران دم كرده و نمك را اضافه كنيد و يك ساعت ديگه روى حرارت ملايم اجازه بديد طعم دار و جاافتاده بشن.
براى باقالى پلو ، شويد تازه رو شسته، خورد كنيد و كنار بزاريد.
آب و نمك رو روى حرارت قرار بديد ، وقتى جوش اومد ، باقالى ها رو اضافه كنيد و بعد از 15 دقيقه، شويد رو اضافه كنيد ،بعد از 5 دقيقه برنجى كه حداقل 5 ساعت قبل خيس كرديد رو هم اضافه كنيد و كمى برنج رو زنده تر آبكش كنيد.
كمى روغن، آب و زعفران كف قابلمه بريزيد ، كنجد بپاشيد و ته ديگ مورد نظرتون رو بزاريد ( من براى باقالى پلو از كاهو براى تهديگ استفاده ميكنم)
بعد يه لإيه برنج، كمى دارچين، كمى پياز داغ( ميتونيد حذفش كنيد ) و كمى شويد خشك براى عطر بيشتر بپاشيد و اين كار رو ادامه بديد تا برنج تموم بشه .
در نهايت كمى كره، روغن جامد، آب و كمى زعفران را روى حرارت قرار بديد تا به جوش بياد، و به قول قديمى ها آب روغن درست كنيد و در انتها روى برنج بريزيد و دمكنى بزاريد و اجازه بديد حدودا 40 دقيقه تا يك ساعت برنج دم بكشه .
نوش جان
آدرس کانال آموزشي دسرشيک : https://telegram.me/desershik1 تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره زير تماس حاصل فرماييد: 0912-2475856
درباره این سایت