ژله انار و پاناکوتا
بسيار زيبا و خوشمزه
مناسب شب يلدايي که در پيش داريم
مواد لازم:
ژله انار
انار دون شده
پاناکوتا
طرز تهيه:
کف قالب خود را چرب کرده بعد ژله انار را با يک ليوان آب جوش روي حرارت ملايم کاملا حل کنيد و2/3 ليوان آب سرد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنيد.
لايه اول را پاناکوتا بريزيد واجازه بديد نيم بند بشه و بعد مقداري از انار دون کرده داخل قالب بريزيد که انارها بالا نيايند وبعد به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد، براي لايه بعدي پاناکوتا روي ژله انار بسته شده بريزيد و باز به مدت 1 ساعت داخل يخچال بگذاريد و به همين ترتيب هرچند لايه که دوست داريد از ژله انار و پاناکوتا درست کنيد.
ميتوانيد داخل جام يا هر قالب تک نفره اي که دوست داريد نيز درست کنيد و کج داخل يخچال قرار دهيد.
نوش جان
آدرس کانال آموزشي دسرشيک : https://telegram.me/desershik1 تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره زير تماس حاصل فرماييد: 0912-2475856
درباره این سایت