پيروک خرما و گردو
يا همان تارت خرما .
شيک ,مجلسي و بينهايت خوشمزه
موادلازم:
آرد 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره 125گرم
شکر 50گرم
بيکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
شير 1 / 4 پيمانه
پودر هل 1 قاشق چاي خوري
زرده تخم مرغ 1عدد(رومال)
گردو 1 فنجان
موادمياني:
خرما 200گرم
روغن 1 قاشق سوپ خوري
شير 1/2پيمانه
پودردارچين 1 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
مواد مياني:
هسته خرما را گرفته وبا روغن کمي تفت دهيد پودر دارچين وشير را اضافه کرده ومرتب روي حرارت هم زده تا بجوشد وخرماها را باپشت قاشق له کنيد تا خميري يکدست به دست آيد وحرارت را خاموش کرده واجازه دهيد خنک شود.
گردو خورد شده را به خرما اضافه کنيد.
خمير:
کره وشکررا با همزن خوب هم زده تاسفيد وسبک شود , تخم مرغ , شير وپودر هل رانيز اضافه کنيدوهم بزنيد وآرد را با بيکينگ پودر الک کرده وبه مواد اضافه کنيد وهم زده تا خميري نرم ويکدست به وجود بياد حال ته قالب را چرب کرده و3/4مواد را داخل قالب ريخته ومواد خرمايي را روي خمير بريزيد وصاف کنيد .
خمير باقيمانده را با 1 قاشق سوپ خوري آرد اضافي ورزداده تا سفت شود وبه صورت نواري يا شکل دلخواه برش زده وروي خرما را تزيين کنيد وزرده تخم مرغ و زعفران ماليده و30 دقيقه داخل فر گرم شده طبقه وسط درجه 180 سانتي گراد قرار دهيد تا خمير پخته وروي آن طلايي شود وبعد از پخت روي آن را با گردو و پسته تزيين کنيد.
نوش جان
آدرس کانال آموزشي دسرشيک: https://telegram.me/desershik1 همچنين براي مشاهده ليست قيمت و نمونه کارها مي توانيد به کانال ويترين دسرشيک مراجعه فرماييد: https://telegram.me/desershikvitrin تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد: 0912-2475856
درباره این سایت