دلم خيلي گرفته بود.
خيلي کم پيش مياد. واي امروز از اون روزا بود.
رفته بودم بازار و کلي غصه خوردم .
خيلي سخته خيلي چيزا ببينيو نتوني هيچي بگي.
چقد خودمون خودمونو شاد کنيم.
شيريني بخوريم دهنمونو شيرين کنيم.
ولي چون قول داده بودم براتون شيريني آوردم.
اينم دستورش
مواد لازم:
آرد نخودچي 400 گرم
آرد سفيد 100 گرم
پودر قند 250 گرم
روغن 250 گرم
هل ساييده شده 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
پودر هل و روغن را حدودا 5 دقيقه مخلوط کرده تا روشن شود.
سپس پودر قند رو اضافه کنيد
و 10 دقيقه با همزن بزنيد تا کرم رنگ بشه و فرم بگيره.
آرد نخودچي رو کمي تفت بديد و با آرد سفيد مخلوط کني
الک کنيد و در مايه بريزيد
و با دست ورز دهيدتا خمير چسبندگي پيدا کند.
خمير را حدودا 12 ساعت داخل يخچالقرار دهيد تا استراحت کند.
سپس خمير را بين دو کيسه فريزر به قطرحدودا
يک سانت پهن کردهو قالب بزنيد
و در سيني فر بچينيد.سپس پودر پسته روي شيرينيها بريزيدو
در فر گرم شده طبقه وسط درجه 165 به مدت 15 دقيقه
قرار دهيدتا زير شيريني طلايي شود.
نکات طلايي:
1:بهتره از روغن اصيل يا لادن طلايي استفاده کنيد.فوق العاده است.
2: ميتونيد کمي زعفران دم کردهبه خمير اضافه کنيد.
3:دقت کنيد که استراحت خمير در يخچال امري ضروري است.
4: دقت کنيد که فر خيلي داغ نباشد، چون وقتي شييريني را
داخل فر قرار ميدهيد روي شيريني ترک ميخورد.
5: استفاده کردن کره به جاي روغن اصلا پيشنهاد نميشود.
من امتحان کردم، روغن انتخاب بهتري است.
اميدوارم درست کنيد و لذت ببريد.
آدرس کانال آموزشي دسرشيک :
https://telegram.me/desershik1
تهيه شده توسط عطيه بيک محمدي، طراح و مجري دسر و انواع کيک و شيريني خانگي
براي سفارش انواع دسر، کيک ، فينگر فود و پارتي فود با شماره زير تماس حاصل فرماييد:
0912-2475856
درباره این سایت